dilluns, 8 d’octubre del 2012

Excursió pel camí dels molins d'Ares del Maestrat [7/10/2012]

El diumenge 7 d'octubre de 2012 vam anar d'excursió pel camí dels molins d'Ares del Maestrat.  Primer  de tot vam esmorzar o vam prendre un café a la plaça d'Ares mentre esperàvem que arribaren tots. Després vam començar l'excursió baixant pel camí del Sol de la Costa, que és com li diuen a l'últim dels cincs molins. Una vegada baix del tot, vam visitar el molí i vam dinar baix de l'ombra d'una carrasca. Feia calor, molta calor. Vam reomplir les cantimplores i vam continuar. Fernando "el del molí" és el que ens va obrir i ensenyar els cinc molins d'aigua i també ens va explicar el seu funcionament.
L'excursió es va fer una mica pesada cap al final del recorregut ja que és el tros més costerut del camí i com que durant tot el dia va fer molta calor... Encara així, alguns dels més joves van fer una carrera i tot.
En aquest enllaç de Wikiloc teniu més informació topogràfica sobre el camí: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=579139





























































1 comentari:

  1. Muy buen reportaje gráfico, si señor ¿y sólo con un teléfono móvil?. Definitivamente voy a tirar el mío y a replantearme lo de llevar la cámara y el trípode a cuestas....nunca mejor dicho.
    Por lo demás solo decir que la excursión fue muy chula, la verdad es que los pequeños se lo pasaron en grande y a nosotros nos vino muy bien respirar un poco de ese aire sano y fresco que se respira por esos lares.

    ResponElimina